К-19 едва не вкарал Слави в гроба, доставили му обдишваща машина по спешност (Подробности)

К-19 едва не вкарал Слави в гроба, доставили му обдишваща машина по спешност (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов е бил почти на крачка от смъртта

Оказва се, че Слави е имал тежка среща с ковид. Разболяването му се случва през последната седмица от предизборната кампания през април и на практика почти го вкарва в гроба. Състоянието му действително е било много сериозно. И макар Дългия да не е влизал в болница, е имал свой медицински екип на разположение. Задухът му също не е бил за подценяване, а сатурацията му често падала под 80.

Слави Трифонов прекарва ковид много тежко

Слави Трифонов прекарва ковид много тежко
Снимка: Фейсбук

За да се справи с тежестта на заболяването, Слави дори си поръчал обдишваща машина, която му доставили у дома. Нея ползвал, когато се чувствал най-зле и въздухът не му достигал. На всичкото отгоре температурата му не падала под 38 градуса, а жестока кашлица съпътствала цялото му заболяване. Така в деня на изборите шоуменът вече е тежко болен, като веднага след изборния ден направи впечатление липсата му.

Според някои един от най-честите гости в предаването на Слави – проф. Андрей Чобанов, го заразил с коварния вирус. Малко преди болестта на Трифонов той също се разболява и дори се налага да влезе в болница. Каквато и да е истината, в крайна сметка и двамата оцеляват, но дълго време се борят с тежките симптоми.

Именно тежкото здравословно състояние било причината Слави на практика да изостави партията си. Тошко Йорданов бе човекът, който дърпаше конците и вътре, и в контакта с медиите и народа. Затова и до голяма степен решенията на ИТН вероятно са изглеждали непоследователни и хаотични. „Всъщност ковид-19 провали политическата кариера на Слави. Той беше неспособен да взема каквито и да било решения няколко месеца и остави всичко в ръцете на Тошко Йорданов. От болестта на Трифонов дойде и тази непоследователност в действията на „Има такъв народ“ и общото усещане за хаос“, коментира човек от екипа, цитиран от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар