ЕКСКЛУЗИВНО! ВИЖ Къщата на ВИП Брадър! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

В този лукс ще размотават прелести Памела и родната й конкуренция Николета

Красота, лукс и удобства – три думи, които добре описват къщата на ВИП брадърите, избрани да привлекат интереса на зрителите и да си поочеткат славата.

Вип Къща

Джакузи и спортни уреди за брадърите

Някои от имената, които ще имат честта да пристъпят това местенце, вече са известни на аудиторията.

А сега виждаме и как точно изглежда самия палат. От снимките се забелязва, че вътре има специално помещение за джакузи и спортни занимания.

Просторните стаи са оборудвани с мебел, решена в последните модни тенденции, навсякъде има огледала, за да могат красавиците да се наслаждават на образите си.

Цветовете са светли и игриви, което отсега ни подсказва, че дори интериора ще приканва към щуротии временните домакини в най-популярния дом от телевизионните екрани.

Ники Кънчев и продуцентът Нико Тупарев

Ники Кънчев и продуцентът Нико Тупарев

Както вече се разбра, една от участничките в този сезон, ще е световния секссимвол Памела Андерсън. Нейното пристигане и влизане в къщата се очаква с особено нетърпение от публиката, при това не само заради запазените й форми, които продължават да интригуват мъжете.

По-любопитното е, че ще се изправи срещу родната ни гордост Николета Лозанова. Като си я знаем плейметката няма да остави така нещата и ще умува как да елиминира конкуренцията…

Но, шоуто тепърва предстои, а едва тогава ще можем да станем свидетели на всички горещи пикантерии, които ще се разиграят в ефир.

Къщата

Леглата за популярните лица, които ще влязат в шоуто

 

Част от интериора

Огледалата са задължителни

Огледалата са задължителни

сн. Списание Story, Фейсбук


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар