ПРОСТАШКО! Виж как се ГАВРЯТ с Къци (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Съквартирантите се изгавриха с шоумена, искат да го напият

Нова гавра готвят съквартирантите на Къци Вапцаров. Шоуменът, който успя по чудо да се спаси от изгонване отново е обект на злобни атаки. Този път мачовците в Къщата замислят наистина пъклен план. Те смятат да напият артиста, който от 12 години не е близвал и капка алкохол.

Съквартирантите замислят план срещу Къци

Съквартирантите замислят план срещу Къци

Идеята дойде от Ники Мартинов, който от скука вече се чуди каква щуротия да измисли. „Да инжектираме с алкохол всичките му плодове и да го напием“, предложи спортиста на останалите, пишат от vipbrother.bg.

Не е ясно дали проектът ще се осъществи, но дори Мариана се включи в идеята. Псевдозащитничката на Вапцаров не пропусна да сподели, че вече го е хващала да пие.

„Той и водка си пийна“, коментира певицата ехидно. „А уж не пиел“. Фънки и Юлиан коментираха, че за първи път го видели да пие и бира, откакто е в Къщата. Мачовците вече се чудят, какъв номер да извъртят на Къци, за да го тормозят. А след като Бони си отиде от Къщата гаврите с шоумена се увеличават.

Самият той не крие, че иска да се махне и няма търпение да си тръгне от шоуто. И искрено се надява следващия път да успее да напусне „ВИП Брадър“ завинаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар