Жената на Къци: Ще го пребият, да се маха!

Гласувайте за статията

Меги Вапцарова е забранила на децата да гледат ВИП Брадър заради психологическото насилие над баща им

Жената на Къци – Меги

Жената на Къци – Меги, се страхува

Жената на Къци – Меги Вапцарова, не издържа на напрежението и постоянните псувни и подигравки с мъжа й във ВИП Брадър. Най-върлата му защитничка досега вече съжалява горчиво, че Къци е влязъл в Къщата и иска той да се прибира у дома. Съпругата на шоумена се страхува, че някой от съквартирантите може да изпълни юмручните си закани и да набият мъжа й.

Меги Вапцарова дори вече е забранила на децата си да гледат ВИП Брадър заради постоянното психологическо насилие. В началото семейството имало традиция всяка вечер да гледа тате по телевизията. С нарастването на агресията и подигравките обаче дори децата вече не искали да гледат татко си.

Последната изцепка на Фънки, че Къци е педал, тотално вбесила Меги. След като разбрала и че мъжът й няма шансове да вземе голямата награда, госпожа Вапцарова настоявала Къци да излезе от Къщата. „Не си струва да стои вътре само за да го унижават и тъпчат пред цяла България. Тези агресори може да му скочат и на бой. Искам да излиза вече, дано да го изгонят”, оплаквала се Меги пред семейни приятели.

Може би днес желанието на отчаяната съпруга ще се сбъдне. Къци е номиниран заедно с Люси Дяковска и Орлин Павлов, които са сред най-харесваните, така че още днес Вапцаров може да си е у дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар