ПОБЕСНЯ! Къци ще съди ВИП Брадър (ВИЖ ЗАЩО)

Гласувайте за статията

Шоуменът иска астрономическо обезщетение за гаврите по свой адрес

Шоуменът Къци Вапцаров е бесен. Известният тв водещ побесня заради гаврите, които продуцентите от „ВИП Брадър“ си устроиха с него. Залязващата тв легенда заплашва да съди Нова телевизия и риалити формата. А причината е гаврата, на която бе подложено цялото му семейство.

Къци ще съди "ВИП Брадър"

Къци ще съди „ВИП Брадър“

Къци направо побеснял, когато научил за последната гавра, която продуцентите си устроили с него. На финалното изпълнение на Фънки, две момичета танцуваха със снимки на Къци с избодени очи. По време на изпълнението Фънки не спря да драска с маркер по снимките, като се подиграваше с водещия. Резултатът обаче далеч не бе смешен, а децата на Къци станаха свидетели на поредната гавра с баща им.

Малкият Йоан, наричан от всички галено Йоки се разстроил ужасно при вида на снимките. Детето дори се гушна в по-големия си брат Асен, за да не гледа. 19-годишния младеж също трудно понася гаврите в шоуто. И е принуден да търпи жестоки подигравки в училище и да отговаря на тъпи въпроси от рода на „белите ли в петък нахут“. пишат от „Всеки ден“, цитира hotnews.bg.

Всички тези гаври дойдоха в повече на шоумена и той е категоричен, че ще си търси правата. Самият Къци заяви, че не му пука за отношението към него, но няма да позволи да се подиграват със семейството и децата му. По тази причина Вапцаров вече се е свързал с адвокат и смята да съди Нова телевизия. А обезщетението, което иска е астрономическо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

6 коментара to “ПОБЕСНЯ! Къци ще съди ВИП Брадър (ВИЖ ЗАЩО)”

 1. Недялка Димитрова

  Ное. 20. 2012

  Не само в България,а и на всякъде по света ценностната система и съзнание на човека е в етап на деградация.Лошото,пошлото се приема за нормално и се подкрепя,за голямо съжаление.До там се е стигнало,че здравият разум се среща толкова рядко в наши дни,което е обезпокояващо,дори се смята за свръх способност.Омразата между хората е толкова силна,толкова разрушителна,че и Господ не може да я спре.Тя посегна и направо разруши нормалните човешките връзки.За това подкрепям Къци.Той беше пример за подражание,както за големи ,така и за малки,но широко-ширещата се простотия в къщата го надви.

  Reply to this comment
 2. Георги Антов

  Ное. 20. 2012

  само неразбрах, това всеки ден ли е? или просто си слага АЙДИ-то за някой сляп реферал?

  Reply to this comment
 3. ана

  Ное. 20. 2012

  Това издание на Брадъра беше повече от отвратително,просташко.То показа триумфа на безвкусицата,порока и бездарието .Определено не беше ВИП нито откъм участници, нито откъм стил.Дебелелашката гавра на Фънки която беше шумно аплодирана беше гвоздеята на простотията в това жалко предаване.
  Подкрепям Къци и му пожелавам успех!

  Reply to this comment
 4. Imeto e zaduljitelno

  Ное. 20. 2012

  Фънло е простак, а това, че толкова хора го подрепят говори много зле за бъдещето на нацията ни като цяло. Не държавата на къцитата епроблем, а държавата на простаците със селяндурски интелект и държание. Той се покри като трябваше да спре Багата, той само говори и обижда, а нищо не прави. От такива полза няма, само деградация. А на Нико ТЪПарев му пожелаваме по-бързо фалиране.

  Reply to this comment
 5. Miglena Ivanova

  Ное. 20. 2012

  Така е. За съжаление нормалните човешки взаимоотношения имат друго измерение в днешно време, определящо се с една дума – деградация. Харесвам Нова ТВ, но това шоу-реалити на така наречените "ВИП" персони промени мнението ми. Така и не разбрах по какви критерии са преценявани тези хора, за да определят повечето от тях като VERY IMPORTANT PERSONs. За кого са толкова важни – за улицата, за народа ни, или за страната ни? Тежко ни, ако ще трябва да се гордеем като народ пред света с такива важни "личности".

  Reply to this comment
 6. Мария Христова

  Ное. 20. 2012

  Ми като толкова обиден, че се гаврят с него и семейството му също е потърпевшо – да не е влизал в Брадъра, ще кажеш за първи път излъчват този формат и не знае, че хората искат сеир.

  Reply to this comment

Добавете коментар