УЖАС! Къци побеля след пиянската вечер с Багата

Гласувайте за статията

Нещо ужасно се случва с Къци Вапцаров, който горчиво ще съжалява, че влезе в Къщата

 

Къци Вапцаров си мечтае да спечели „ВИП Брадър” или поне да възроди славата си на шоумен, но явно че всичко това ще му коства много. След всичко преживяно в Къщата, напрежението, което трови всички съквартиранти, а и тормозът, който се налага да търпи от определени свои колеги…Къци е неузнаваем!

Къци се жалва на останалите, че косата му е побеляла

Къци се жалва на останалите, че косата му е побеляла

Само за часове косата му побеля и той изпадна в паника. Злополучната вечер с Багата, когато той се скри във фитнеса най-много си е казала думата и ексводещият не спира да се оплаква пред останалите какво са му причинили. Пиянската буря, която заформи Благой, успя да вземе страха на всички, ала най-чувствителен се оказа Къцката. Той се покри от рано още, когато видя накъде отиват нещата.

Багата пиян дърпа Никол на дивана

Багата пиян дърпа Никол на дивана

Докато другите седяха на масата с боеца, продължаваха да се наливат и да се смеят на глупостите и зараждащата се в него агресия, то маниакът по здравословното хранене си взе завивките и се покри до носа с тях. На сутринта обаче Къци разбра, че буквално е остарял поне с пет години.

В момента той все още е вътре, тъй като е един от финалистите заедно с Никол, Фънки, Багата и Орлин. Синоптичката трепери и брои дните до края на реалитито, но и Къци няма търпение най-после да се озове далеч от своите врагове, които седмици наред го гъбаркат и се чудят каква „магария” да му спретнат.

Семейството на мистър Невада отлично знае, че от всичко той най-много мрази алкохолните запои и такива сцени, на които станаха свидетели зрителите. В такива моменти Къци правил всичко възможно да се изпари, защото изпитвал ненавист и много се плашел от буйстващи и фиркани мъжаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар