Съпругата на Къци: ИЗГОНЕТЕ го от КЪЩАТА!

Гласувайте за статията

Меги Вапцарова се моли съпругът й да се прибере вкъщи

След като си спечели негативното отношение на цяла България, Къци изпадна в депресия. И докато той преосмисля поведението и отношението си към съквартирантите в Къщата, съпругата му Меги се моли да го изкарат най-после навън.

Къци си тръгва в понеделник?

Къци си тръгва в понеделник?

Според половинката на мистър „Риск печели, риск губи“, той просто няма какво повече да даде на шоуто. Други обаче смятат, че Меги е разтревожена от факта, че имиджа на съпруга й отива по дяволите.

По време на целия си престой в Къщата Къци се правеше на жертва. Това обаче не му спечели особено симпатии от страна на феновете, тъй като те се надяваха да видят онзи жизнен и весел човек, който винаги се шегуваше със зрителите и публиката от малкия екран.

Вместо това имаха „уникалната“ възможност да видят как техния идол пада от пиедестала. Правейки се на жертва и организирайки заговори в санитарните помещения, Къци просто се изложи. Зрителите бяха безкрайно възмутени да видят как шоумена проявява мъжество, като си отмъщава за дребните шеги на Никол и Камелия — най-нежните и крехки съквартиранти. Нищо чудно, че съпругата му така отчаяно се надява в понеделник шоумена най-после да си тръгне от Къщата, преди да се е унижил окончателно, пишат от skandalno.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар