ПАДАШ ОТ СМЯХ! Виж как Къци се кикери! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Къци Вапцаров вече втора сутрин упорито тренира, но не става ясно точно какво…

 

По всичко личи, че вместо да разказва вицове Къци има намерение да ни радва всяка сутрин със своята причудлива гимнастика. Нещо като йога, нещо като аеробика и…още нещо.

Определено ексводещият предизвиква спонтанни усмивки при ранните си занимания във ВИП къщата, докато останалите съквартиранти пият кафе и пушат цигари. Е, той поне се грижи за формата си, независимо, че ние не познаваме този вид комплекс от упражнения.

Къци е превъзбуден от сутринта

Къци е превъзбуден от сутринта

Интересно, дали опитвайки се да ни демонстрира, че е спортна натура и държи на формата си, въобще е ходил при инструктор или сам получава сигнали как да поскача и да чупи стойки. Звездните му колеги още не са почнали да го взимат на подбив, че засега се държат на ниво и не смеят да се обадят, но определено вече хихиканията вървят отстрани.

Коментаторите в мрежата обаче едва ли ще пощадят Къци Вапцаров и той бързо може да се сдобие дори с някой интересен прякор, като Къци Йогата…

Може пък да е силно превъзбуден от снощната си среща с Памела Андерсън, още повече, че той имаше за задача лично да я посрещне в дома в Нови Хан. Наистина доста вероятна  версия е това точно русата Пам съвсем да го е вдъхновила за наподобяващите на динамична медитация друсаници и чекнене на Къци.

Всеки сам може да се запознае със странните движения, с които бившият телевизионен майтапчия „закусва”, откакто е участник в шоуто „ВИП Брадър”.

ВИЖ ВИДЕОТО!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “ПАДАШ ОТ СМЯХ! Виж как Къци се кикери! (ВИДЕО)”

 1. Петър Иванов

  сеп. 18. 2012

  moje the e ioga…

  Reply to this comment
 2. Marta Lecheva

  сеп. 18. 2012

  Koлко сте плоски , щом някой прави нещо което не ви е ясно значи е кикерене?

  Reply to this comment
 3. Elly Atanasova

  сеп. 19. 2012

  Тъпа статия.

  Reply to this comment

Добавете коментар