ЕКСКЛУЗИВНО! Къци Вапцаров с ТАЙНА мисия във ВИП Брадър!

Гласувайте за статията

Още преди няколко месеца Къци отишъл в Нова тв да преговаря за ново шоу, продуцирано от него

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров с мисия

Къци Вапцаров има тайна мисия във ВИП Брадър, за която никой не подозира, узна Kliuki.net. Оказва се, че за да влезе в Къщата, тв водещият е имал задни мисли, които ще излязат наяве веднага след като я напусне.

Освен че Къци е решил да участва в шоуто за пари и за да възроди славата си, Вапцаров смята да води собствено шоу, писа HotArena.net, цитирайки „Всеки ден”. Такава е тайната мисия на екс водещия на „Риск печели, риск губи”, което обяснява защо влиза във ВИП Брадър, при положение че винаги е ненавиждал подобни формати.

Още преди няколко месеца Къци отишъл в Нова тв да преговаря за ново шоу, продуцирано от него, оттам го отрязали заради отдавна залязлата му слава. Впоследствие от телевизията се изхитрили, че ако навият шоумена да влезе във ВИП Брадър, ще натрупа рейтинг за предаването си предварително. Затова те му поставили условие – подписваме договор за шоу, ако участваш в риалитито.

Предаването щяло да стартира напролет по подобие на „Риск печели, риск губи” и ако има успех, ще се излъчи и втори сезон.

Къци Вапцаров обаче твърде рано бе номиниран от съквартирантите си в Къщата и ако зрителите също го изгонят, няма да е добре за предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар