Виж как ЗЛОБЕЯТ срещу Къци Вапцаров (ВИДЕО)

Съквартирантите вече започнаха с интригите и плюнките зад гърба на другите

 

Къци Вапцаров се очаква да бъде дежурният във ВИП Къщата, който ще бъде осмиван и взиман на подбив денонощно от съквартирантите. Всъщност едва ли той ще е единствената им жертва, но поне засега звездното войнство се осмели точно него да постави на прицел.

Къци Вапцаров беше оплют заради носията за Памела
Къци Вапцаров беше оплют заради носията за Памела

Словестната атака и гаврите зад гърба му са в пълна сила. Коментарите по негов адрес са заредени с огромна доза ирония и присмех. Най-брутална критика той търпи за това, че купил българска носия с намерението да я подари на Памела Андерсън.

Кристина наля масло в огъня срещу Къци
Кристина наля масло в огъня срещу Къци

Останалите популярни лица в шоуто намериха постъпката му като повод за подигравка, а дори не споделиха защо това им се вижда толкова „грешно” и „грозно”, че ги насърчава в сплетните.

Дали просто не ги е яд, че ексводещият удостои с внимание сексбомбата и направи жест към нея като я запознае с нещо родно и традиционно?! От тук нататък е ясно, че всяко нещо може да се превърне в причина да се плюе по колегите, които не трябва да забравяме, че са и конкуренти за наградата.

Може да е рано за истинска схватка, но въжето се затяга, а известните дами и кавалери сигурно вече взеха да се отпускат и да си показват рогцата…

1 коментар
  1. Галина Иванова казва

    Къцко си е натегач…а и си се изложи с Памела…достраша го да не го заболи кръста като я пренесе на ръце през пясъка…ама евала на нея че му го каза директно….всъщност Големия брат си знае работаатааа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.