ГАВРА! ВИЖ как Кънчев се подигра с Фънки (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Тв водещият брутално се изгаври с рокаджията

Ники Кънчев брутално се изгаври с рокаджията Димитър Ковачев — Фънки. Водещият на „ВИП Брадър“ жестоко се подигра с музиканта, като му съобщи, че излиза от Къщата.

Ники Кънчев брутално се изгаври с Фънки

Ники Кънчев брутално се изгаври с Фънки

Щастливият рокаджия само дето не разцелува земята под краката си от радост. За жалост това беше твърде кратък миг за него, преди да разбере, че не той, а Ники Мартинов е вън от Къщата.

Гаврата беше толкова брутална, че  на зрителите и анализаторите чак им стана зле от нея. Маги Халваджиян дори сподели, че „шегата“ на Кънчев може да вкара Фънки в дълбока депресия.

Факт е, че само половин час по-късно музикантът вече се чувстваше толкова зле, че даваше мило и драго, за да се напие. Мотивите на Кънчев за гаврата са неясни, но отношението му към рокаджията предизвика доста разгорещени коментари.

В последно време тв водещият става все по-брутален със съквартирантите в Къщата. Още със старта на риалити формата Кънчев прави гафове. Опитът му да опипа Памела Андерсън, а след това и гаврата с Бони бяха достатъчно показателни. Чашата преля с ексклузивното интервю, което се опита да вземе от гаджето на Багата и подигравката с Фънки.

Заради Кънчев в края на вечерта рокаджията вече отчаяно се опитваше да се напие. А останалите съквартиранти бяха силно разтревожени от състоянието, в което се намира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ГАВРА! ВИЖ как Кънчев се подигра с Фънки (ВИДЕО)”

  1. Димитър

    окт. 23. 2012

    Значи Фънки може да се ебава с Къци,държавата и т.н,но с него не може да се ебават?

    Reply to this comment

Добавете коментар