Къде е Меган Маркъл? Жената на принц Хари се покри заради неизпълнени договори (Всичко за скандала)

Меган Маркъл не се е мяркала в публичното пространство от над 100 дена, макар да е готова на всичко, за да е в светлините на прожекторите, видя Kliuki.net.

Съпругата на принц Хари се появи на официално събитие за последно миналия ноември. От тогава минаха над 100 дена, но актрисата не се е появявала на друго събитие. Едва вчера тя и принц Хари вечеряха с братовчедката на принца Йожени и съпруга й в Санта Барбара, но дори и това не беше маркирани като официално събитие, а по-скоро неформална семейна вечеря.

меган маркъл
Снимка: Getty Images

Меган не се появи дори и на финала на Super Bowl, където Хари присъства, придружен от братовчедка си. Още тогава специалистите коментираха, че няма логика в липсата на Маркъл. „Няма човек в Калифорния, който би отказал подобна покана. Още повече пък Меган, която винаги е твърдяла, че обича спорта и спортните събития. А също и светлините на пожекторите.“, коментират специалисти.

Запознати издават, че актрисата се е покрила умишлено и причината са неизпънени договори от нейна страна.

„Тя е подписала мултимилионни договори с известни брандове, но все още не е изпълнила и една част от тях. И осъзнава, че ще изглежда доста нахално да се показва пред камерите докато се очаква да работи по съдържанието на подкаста и ТВ шоуто, които обещава от месеци“, коментират източници, близки до двойката.

Източник: Newidea.com.au

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.