Къванч Татлу кръшкал на жена си с модел на „Виктория Сикрет“ (Всичко за скандалната изневяра)

Къванч Татлу кръшкал на жена си с модел на „Виктория Сикрет“ (Всичко за скандалната изневяра)
4 (80%) 1 vote

Къванч Татлату кръшкал на жена си с модел на „Виктория Сикрет“

Къванч Татлату е имал тайна афера с модела Сара Сампайо, гръмнаха турските медии. Актьорът, който е щастливо женен от три години, изневерил на жена си малко преди сватбата им.

Новината втрещи всички, още повече, че звездата не направи и опит да отрече слуховете. Съпругата му също не е коментирала случилото се, но очевидно то е истина.

Според историята, която бе публикувана в сайта на sabah.com.tr Къванч и Сара са се запознали по време на снимките на реклама през 2013 година. След това продължили да се срещат по различни събития, както и да флиртуват доста разпалено.

Дори след сватбата актьорът продължил с уж невинните закачки с манекенката. В крайна сметка обаче преди няколко години й кръшнал с красивата моделка.

От 2015 година Сара има връзка с бизнесмена Оливър Рипли. И по всичко изглежда, че нито тя, нито тайният й любим са искали да се разкрият. Твърди се, че 28-годишната моделка на Виктория Сикрет и актьора са се срещали в хотели в чужбина. Една от вечеринките е била в Париж. Двамата си наели апартаменти на различни етажи, пристигнали поотделно и през цялото време се правели, че не се познават.

Междувременно нито един от двамата не е дал отговор на слуховете. А и стана ясно, че актьорът е предприел още една стъпка да се дистанцира от тях – заминава за чужбина.

През следващите шест месеца той ще живее и учи в Лос Анджелис, където, освен езиков курс, ще посещава и школа по актьорско майсторство. Интересното е, че този път съпругата му не го е пуснала да замине сам. Башак Дизер заминава заедно с него за Америка, пише „Труд“.

Къванч Татлату крие тайна афера с моделка сн. Инстаграм

Къванч Татлату крие тайна афера с моделка сн. Инстаграм

По всяка вероятност съпругата на актьора отдавна е простила кривването му от правия път и си е затворила очите за прегрешението му. Но няма намерение да му позволи да повтори тази грешка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар