Къванч Татлату на съд заради данъчни измами (Актьорът избяга в Бали след скандала)

Къванч Татлату на съд заради данъчни измами (Актьорът избяга в Бали след скандала)
2 (40%) 1 vote

Къванч Татлату влиза в затвора заради данъчни измами

Актьорът Къванч Татлату влиза в затвора заради данъчни измами. Звездата от „Искрите на отмъщението“ се оказа изправен пред съда по обвинение, че е укрил данъци.

Над 900 000 лири е сумата, която актьорът е скрил от данъчните власти. Той декларирал, че на месец печели по 30 000 турски лири и се ползвал с данъчни облекчения по тази причина.

В крайна сметка неочаквана ревизия разкрила истината и звездата застава пред съда. Адвокатите на актьора признават с неохота, че той е измамил за състоянието си, а някои негови служители споделят, че сумите са занижавани умишлено.

Магистратите могат да дадат на звездата до 10 години затвор, според турското законодателство. Най-вероятно обаче той ще бъде съден условно и ще получи сериозна глоба за нарушенията на закона.

Къванч обаче се забърка и в друг скандал. Актьорът си направил селфи със съдията по делото си, което автоматично му коствало снизхождението в съда, пише hurriyet.com.tr. От съда в Истанбул заявили, че артистът ще бъде съден от друг съдия, за да се гарантира безпристрастност по делото. Що се отнася до дамата, която си направила селфи със звездата в кабинета си, най-вероятно ще получи административно наказание за провинението си.

Самият актьор призна, че вината е негова и поема своята отговорност. Той обаче остави на адвокатите си да решават проблемите му в съда. Вместо това решил да се покрие със съпругата си в Бали. От профилите му в социалната мрежа по нищо не личи да има проблем заради делото. Или нещо да го притеснява.

Съдят Къванч Татлату заради данъчни измами, той си почива в Бали сн. Инстаграм

Съдят Къванч Татлату заради данъчни измами, той си почива в Бали сн. Инстаграм

Всъщност Къванч наистина няма причина да се тревожи. Дори да бъде осъден със солена глоба заради данъчните измами, актьорът ще може да я плати още със следващия си хонорар. Интернет компанията Netflix е готова да плати по 1 милион лири на него и Берен Саат, ако участват в съвместен нов проект. А вече се говори, че актьорите са повече от склонни да си кажат „да“, предвид офертата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар