Къванч Татлату на съд заради данъчни измами (Актьорът завлечен с милиони)

Гласувайте за статията

Къванч Татлату отива на съд заради данъчни измами, актьорът пропищя от счетоводителя си

С близо 1 милион долара /3,5 милиона лири/ се оказа завлечен актьорът Къванч Татлату. А за капак на всичко, ще трябва да отговаря за липсата им съда. Звездата от „Север-Юг“ се оказа в центъра на огромен скандал, след като прокуратурата провери доходите му и установи липси на доходи. И то на стойност милиони лири.

Актьорът, който уж спазва всички закони, се оказа забъркан в ужасяваща данъчна измама. Счетоводителят му не отразявал плащания, а освен това си присвоявал големи суми пари, като ги отчитал за финансови консултации.

Сумата е за над 3,5 милиона лири, а липсата била установена след неочаквана проверка на данъчните. Както е известно, актьорът има доста сериозни бизнес — начинания, включително и агенция за продажба на недвижими имоти. И след проверката бе установено, че има сериозни липси.

Татлату останал втрещен и заявил многократно пред прокурорите, че е изряден платец. Актьорът и екипа му били категорични, че той спазва стриктно законите и следи редовно да се плащат задълженията към данъчните служби. При последвала задълбочена проверка било установено, че липсват над 1 милион долара — сума, която го накарала сериозно да се притесни.

Към днешна дата актьорът е подал сигнал до прокуратурата срещу счетоводителя си. Смята се, че той е виновен за кашата с бизнеса на звездата и за липсващите суми. Самият актьор не крие, че е бесен заради разкритите измами и злоупотреби. Още повече, че му е предписана глоба в размер на няколко милиона, след откритите липси в сметките му.

Къванч Татлату

Къванч Татлату завлечен с милиони от счетоводителя си

Въпреки инцидента и финансовите главоболия, фенове на Къванч Татлату отбелязват, че актьорът е посрещнал изключително щастливо празника си. Преди дни той навърши 34 години, а съпругата му Башак Дизер го поздрави с емоционално послание в социалните мрежи. Двойката все още не се е похвалила с първо дете, но според техни приятели, до края на годината и тази новина вероятно ще бъде потвърдена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар