Къванч Татлату спасява брака си на къмпинг (Вижте къде заведе Башак Дизер)

Гласувайте за статията

Къванч Татлату води съпругата си на къмпинг, за да спасят брака си

Къванч Татлату си купи каравана за 100 бона, само и само да осигури спокойствие на съпругата си Башак Дизер. Актьорът, който бе набеден, че е имал любовна афера с манекенката Сара Сампайо, предприе спешни мерки за спасяване на семейния си живот.

Звездата от „Искрите на отмъщението“ и „Забранена любов“ изненада всички с идеята да отведе любимата си съпруга на къмпинг. Актьорът заведе Башак Дизер на излет в планината, където се постара наистина да останат далеч от целия свят поне за известно време, пише CNN.

Двойката прекара три дни в планината, като Къванч лично приготвяше храна за любимата си съпруга. Актьорът изненада феновете със снимки, на които демонстрира кулинарните си умения. Той умело успя да приготви яхния в полеви условия, да свари яйца и дори да й поднесе пресен чай. И ако след тези снимки са останали жени в Турция, които не са влюбени в ориенталския Брад Пит, ще се изненадаме.

В последно време на актьора му се събра наистина много. Малко преди скандала със Сара Сампайо, стана ясно, че дължи няколко милиона на данъчните. Неговият счетоводител системно прибирал пари от сметките му, без да ги отчете пред държавата. След неочакван одит мъжът изчезнал безследно, а на Къванч му се наложи да се оправя не само с проверките, но и с глобите след установените злоупотреби.

Къванч Татлату и Башак Дизер сн. Инстаграм

Къванч Татлату и Башак Дизер сн. Инстаграм

След това дойде скандала с ангела на „Виктория Сикрет“ и ситуацията наистина се влоши. Къванч дори се извини на съпругата си публично, заради целия панаир, който й се наложи да понесе. Актьорът отрече слуховете за афера с британската моделка, но семейната идилия бе сериозно нарушена. Все пак явно актьорът е намерил начин да си върне любовта на любимата си съпруга. А предвид романтичните жестове, с които й се извини, едва ли още му се сърди.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kivanc Tatlitug (@kivanctatlitug) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар