Къванч Татлату се ошишка (Вижте какво коремче пусна само)

Гласувайте за статията

Къванч Татлату се превърна в добре гледан мъж, който пусна дори и коремче

Башак Дизер несъмнено е много грижовна жена. Съпругата на Къванч Татлату така е охранила актьора, че той е заприличал на чичко на средна възраст. Преди дни папараци спипаха звездите, докато се прибират от театър. И не бяха малко тези, които се шашнаха от вида му.

Видимо напълнял, с бузки и коремче, Къванч Татлату няма нищо с образа на добре изглеждащия боксьор от „Север — Юг“. Тогава по тялото на турския Брад Пит въздишаха зрителки от цял свят. Или поне там, където се излъчваше филма.

За съжаление на мнозина, актьорът е загубил форма, несъмнено под грижите на съпругата си. Двамата заедно бяха видени да се прибират след разходка до театъра, а Къванч толкова е напълнял, че направо смайва с вида си.

Иначе актьорът се гордее, че е спечелил верен фен в лицето на Ръсел Кроу. Австралийският актьор го похвали в Туитър, като една от най-добрите турски звезди. Отговорът не закъсня. Поласканата звезда побърза да му отговори и дори си пожела отново да се видят.

„Честита нова година Ръсел. Безкрайно много благодаря за добрите думи. Надявам се да се видим отново през 2018 година“, написа той.

Що се отнася до ролите му в киното, Къванч е категоричен, че не му е лесно да се пренесе от снимачната площадка на телевизията, в киното. „По-различно. Не е като да снимаш за масовата аудитория“, споделя актьорът. Затова и направил 5-годишна пауза, преди да приеме да се снима в нов филм.

Къванч Татлату се ошишка

Къванч Татлату се ошишка

Междувременно слуховете за увеличаване на семейството му не спират. Къванч обаче е категоричен, че двамата с Башак Дизер не бързат да стават родители. „Когато дойде. Има време да гледаме деца“, категоричен е актьорът. В мрежата обаче текат залагания дали колежката му Азра Акън, която е и бивша негова любима няма да го изпревари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар