Къванч Татлату проговори за аферата със Сара Сампайо (Кръшкал ли е на жена си с моделката?)

Къванч Татлату проговори за аферата със Сара Сампайо (Кръшкал ли е на жена си с моделката?)
3.33 (66.67%) 3 votes

Къванч Татлату проговори за аферата със Сара Сампайо, отрече да е изневерявал на жена си

Къванч Татлату проговори за аферата със Сара Сампайо. Актьорът е бесен относно клюките, че е изневерявал на жена си с модела на „Виктория Сикрет“. Мълвата, която плъзна из турските медии, гласеше, че звездата има тайна връзка с колежката си. Двамата се запознали през 2013 година, по време на снимките на рекламна кампания за дънкови облекла. Малко след това се видели отново в хотел извън Турция и започнали връзка. Отношенията им останали тайна, защото се срещали винаги когато могат, но само в чужбина.

Актьорът обаче опроверга слуховете е заяви, че в тях няма нищо вярно. „Приел съм, че личният ми живот ще бъде обект на клюки и слухове, защото това е неизбежно, с кариера като моята. Мога да приема да ми приписват всякакви неща, но никога не съм изневерявал на жена си. Тези твърдения нараниха силно жената, която обичам и нарушиха светостта на онова, което най-много ценя — семейството. Всеки, който си позволи отново подобни клевети, ще отговаря пред мен“, заяви актьорът, цитиран от sozcu.com.tr.

С изявлението си той сложи край на слуховете относно мълвата има ли друга жена в живота му. Къванч е категоричен, че няма такава и никога не е имало. Що се отнася до Сара Сампайо, актьорът дори не я е виждал след края на съвместните им снимки преди 7 години. И дори остана изумен, че са му приписали връзка с известната моделка.

Междувременно се заговори, че самата Сара е пуснала мълвата, за да възроди позамрялата си кариера. Напоследък манекенката имала по-малко ангажименти и се надявала шумът около скандала да й донесе нови предложения.

Къванч Татлату - съпруг за пример сн. Фейсбук

Къванч Татлату – съпруг за пример сн. Фейсбук

Както се видя, актьорът никак не се зарадва, че го изложиха по този начин. Още повече, че семейният му живот и така е напрегнат, тъй като майка му продължава да приема резервирано съпругата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар