Къванч Татлату с подарък за 300 000 евро за ЧРД на жена си! (Вижте как я изненада)

Къванч Татлату с подарък за 300 000 евро за ЧРД на жена си! (Вижте как я изненада)
2 (40%) 2 votes

Къванч Татлату с подарък за 300 000 евро за ЧРД на Башак Дизер

Къванч Татлату не се задоволява със скромни жестове, когато става въпрос за любимата му съпруга. Актьорът и половинката му Башак Дизер се разходиха до Лондон за рождения й ден, а изненадата, която последва, надмина всички очаквания.

Артистът и съпругата му посетиха няколко важни културни събития в английската столица, едно от които бе изложба на картини. По време на обиколката, на която по всяка вероятност са се срещнали и с някои от местните кралски особи, двамата отпразнуваха и рождения ден на дизайнерката.

Ваканцията в Лондон бе само част от подаръка за Башак Дизер. Специално за любимата си актьорът похарчи над 300 000 евро, за да откупи на търг 4 модерни картини, с които я изненада за рождения ден.

Актьорът сюрпризира половинката си с наистина скъп жест, но не е единственият. Както се оказа, красавицата също планира в най-кратки срокове да му поднесе своя изненада. Следващият месец актьорът има рожден ден и жена му вече му избира скъпи подаръци, с които да го зарадва.

Междувременно стана ясно, че Къванч е оставил съпругата си в Лондон след кратката ваканция, за да се върне в Истанбул по спешни причини. Компания й правят нейните брат и сестра. Очевидно двойката е планирала да прекара по-дълго време в Англия, но неочаквани проблеми са изискали от актьора да се върне в родината си.

Къванч Татлату се отчете с подарък за 300 000 бона за ЧРД сн. ntv.com.tr

Башак Дизер е един от най-успешните модни дизайнери, а освен това създател на костюмите за тв продукции. Актьорът неведнъж е изисквал тя да бъде част от екипите с които работи. И то само и само, за да бъде близо до нея. И въпреки че са женени от три години двамата все още не бързат да имат деца. Слухове носят, че дизайнерката е направила аборт малко след сватбата им. Поради което за известно време са оставили плановете за наследици настрани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар