Къванч Татлату летува с по мъжки с Чаатай Улусой (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Къванч Татлату първа дружка с Яман от „Кварталът на богатите“

За всички почитатели на Къванч Татлату, въпросът, какво се случва с него, вече има отговор. Цяло лято звездата от „Север — Юг“ си живурка на яхта в Мармарис, в компанията на колегата си Чаатай Улусой. Двете най-популярни звезди в Турция се забавляват заедно и неочаквано се оказаха много близки приятели. Двамата обаче не са засичани досега в обща компания. Но това не им попречи да си наемат яхта и да прекарат повече от седмица на нея.

Говори се, че съвсем скоро ще ги видим и в нов филм.

Малко известен факт е, че Къванч Татлату много харесва актьорската игра на Улусой още с участието му в „Огледален свят“. Актьорът дори се опитва да го привлече в поредицата „Север-Юг“, но за съжаление, снимките на сериала съвпадат с друг проект на колегата му. Желанието им да премерят сили на екран и да покажат талантите си като актьори, все пак ще се сбъдне. Говори се, че тази есен ще ги видим в хитов нов проект, който скоро ще бъде оповестен официално от продуцентите.

Иначе, освен колеги, двамата се оказаха и бизнес партньори. Или почти. Двамата артисти се занимават с бизнес в недвижими имоти и както се говори живеят доста близо един до друг в Америка, където също имат имоти.

Що се отнася до ваканцията по мъжки, само една дама разваляше компанията и това бе съпругата на Къванч Татлату — Башак Дизер. Модната дизайнерка успя да се откъсне за ден — два от натоварената си програма, за да прекара няколко дни със съпруга си.

Къванч Татлату с ваканция по мъжки с Чаатай Улусой

Къванч Татлату с ваканция по мъжки с Чаатай Улусой

Семейството все още не чака бебе, въпреки спекулациите около този факт. Двамата се ожениха в началото на годината в Париж, на скромна церемония, далеч от любопитни погледи. След това двойката си подари меден месец в Америка, където Къванч има къща. Актьорът е съсед и на приятелката си Берен Саат, с която си партнираше в „Забранения плод“ и на чиято сватба преди две години присъства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар