Къванч Татлату и Туба за първи път заедно (Какво ги събра?)

Къванч Татлату и Туба за първи път се събраха на екран

Един от най-обичаните турски актьори — Къванч Татлату най-накрая се събра с една от най-харесваните турски звезди Туба Бююкюстюн. Гордата Аси и актьорът от години се познават, но така се стичаха обстоятелствата, че професионалните им пътища все се разминават. Към днешна дата двамата ще снимат заедно за първи път и то в сериала „Искри на отмъщението“. Сагата, която прилича повече на латиноамерикански сериал, отколкото на поредната турска сапунка, се радва на огромен успех в Турция. Но дори и по време на снимките актьорът е неотлъчно придружаван от съпругата си Башак Дизер.

Въпреки че дизайнерката никога не е проявява открито ревността си, едно от изричните условия, които съпругът й поставил на продуцентите, било тя да отговаря за костюмите на сериала. Къванч настоял Башак задължително да бъде част от продукцията, иначе той просто нямало да играе в нея. Молбата му не била случайна. Съпругата му силно го ревнувала от другите актриси, с които си партнира, заради което и на всеки филм той се ангажирал да урежда работа и за нея.

А с красивата Туба наистина трябва да се внимава.

Тъмнокосата красавица играе дъщеря на земевладелец, която се влюбва в сина на най-големите им врагове. Той от своя страна пристига в имението на баща й, само с една цел — да я съблазни и да отмъсти на семейството й, като ги опозори и разори за отмъщение.

Неочаквано разгорялата се любов между двамата става причина за нова война между двете фамилии. А любовта им води до едва ли не смърт.

 

Къванч Татлату и Туба за първи път заедно в сериал сн. Теленовелас.бг
Къванч Татлату и Туба за първи път заедно в сериал сн. Теленовелас.бг

И въпреки химията между двамата актьори на екран, в живота те са само колеги и дори не приятели. За хубавата Туба се твърди, че има съвсем друг мъж в сърцето си — Енгин Акюрек. Двамата се срещнаха на снимките на сериал и ако се вярва на слуховете, целувките помежду им не са били само пред камерите

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.