Къванч Татлату и Башак Дизер шашнаха с признание: Имаме дъщеричка!

Гласувайте за статията

Къванч Татлату и Башак Дизер изненадаха с признание

Дизайнерката Башак Дизер и актьорът Къванч Татлату направиха неочаквано признание. Звездите споделиха, че наскоро семейството им се е увеличило с още един член – дъщеря. „Имаме прекрасна дъщеричка. Обожаваме я и тя е най-прекрасната за нас“, написа Башак в социалните мрежи.

В действителност двойката няма дете, но са решили да си осиновят куче. Двамата се влюбили в малко женско кучеце, което открили бездомно край Люлебургас и решили да го осиновят. След като го отвели в Истанбул, те се похвалиха с новото попълнение в семейството.

Башак сподели още, че е невероятно щастлива по повод на това, че с Къванч са си осиновили още едно дребосъче. Двойката също така споделя, че има две други кучета, които също обожават.
Съпрузите са известни с любовта си към животните и природата. Явно след ваканцията им до Егейско море са взели решение да доведат още един член на семейството.

Що се отнася до личния им живот, дизайнерката е категорична – той си остава личен. „Не съм от хората, които разкриват подробности от семейния живот. Не обичам да съм под светлините на прожекторите. И преди да се омъжа за Къванч бях доста популярна заради работата ми. След брака ни ние се превърнахме в център на всеобщото внимание. Намерихме баланса – колкото по-малко хора знаят за брака ни, толкова по-добре. Не съм човек, който обича да излага личния си живот на показ. Къванч е същият. Най-важно за нас е уважението и разбирането“.

Къванч Татлату изненадаха с признание сн. Инстаграм

Къванч Татлату изненадаха с признание сн. Инстаграм

Актьорът обаче не пропуска да засвидетелства любов към съпругата си и то повече от веднъж. Той дори бе заснет публично да я прегръща и целува по време на ваканцията край Егейско море. Друг път докато се разхождаха в Истанбул, отново й устрои романтична сцена. Единственото, което засега хвърля сянка върху семейния им живот е липсата на деца. Но очевидно двамата не бързат да стават родители…ако въобще имат подобни планове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар