Къванч Татлату заряза бременната Башак заради певица (Вижте къде ги изловиха)

Къванч Татлату заряза бременната Башак заради певица (Вижте къде ги изловиха)
5 (100%) 1 vote

Къванч Татлату остави бременната Башак Дизер заради певица

Къванч Татлату остави бременната си съпруга Башак Дизер и хукна на среща с певица. Актьорът, който преди дни обяви, че ще става баща за първи път, неочаквано бе изловен в компанията на атрактивна блондинка. И то на нейн концерт.

Става въпрос за певицата Бурджу Йозсой, която е добре позната на медиите. Но преди да плъзнат каквито и да било слухове за проблеми в рая или развод, бързаме да уточним, че дамата е и бивша снаха на актьора.

Красивата Бурджу е негова любима снаха и бивша съпруга на брат му Джем Татлату. Двамата се ожениха през 2013-а година, а Къванч ревностно подкрепяше брака им. За съжаление през 2017-а се разведоха поради непримирими различия. Но изпълнителката запази топли отношения със семейството и най-вече със своя девер.

От тогава-насам доста вода изтече, но Къванч продължава да подкрепя кариерата на снаха си. Самият той я срещна с различни продуценти и музиканти, промотирайки я като певица. Появата му на първия ред на концерта на Бурджу беше истинска сензация. „Идвам да подкрепя снаха си. Съжалявам, че Башак не е в състояние да присъства, но съм тук, за да пожелая на Бурджу всичко най-хубаво. Тя е страхотен професионалист и й желая много успехи“, казва още актьорът, пише superhaber.tv.

Звездата също така споделя, че е изключително горд от факта, че снаха му е успяла да пробие на музикалната сцена. А новината за концерта й идва дни след друга една новина – тази за бебето, което очакват с Башак.

Къванч Татлату остави бременната си половинка, за да подкрепи снаха си в първия й концерт сн. Интернет

Къванч Татлату остави бременната си половинка, за да подкрепи снаха си в първия й концерт сн. Интернет

Припомняме ви, че двамата са заедно вече седем години, но досега така и нямаха възможност да станат родители. Най-накрая обаче и тази тяхна мечта се сбъдна. Подробности не са известни, знае се само, че детето се очаква да се роди през месец май догодина. И по всяка вероятност ще бъде момче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар