Къванч Татлату заприлича на орангутан (Актьорът като горила заради нова роля)

Гласувайте за статията

Къванч Татлату като маймуна заради нова роля

С брада като на битник и космата физика се фука в последно време актьорът Къванч Татлату. Любимецът на дамите, който показваше уникално тяло и мускули в „Север — Юг“ е зарязал грижата за себе си.

Последните снимки показват, че актьорът е направо неузнаваем заради нова роля. Както е известно, турския Брад Пит е сред най-скъпоплатените актьори и един от най-желаните модели в Турция.

Както е известно, актьорът бе поканен да играе в нов сериал, заедно с гордата Аси. Туба Буюкстюн му партнира в главните роли, но в някои от епизодите звездата трябваше да играе изгубен в гората и да има по-небрежен вид.

В резултат, на актьора му се наложи да зареже седмичните посещения при козметика и доста се промени.

И докато повечето му фенки се прехласват по „лъмбър“ визията му, турските му почитателки направо го наричат „бабаит“. „Леле, гръдният му кош е джунгла! Къванч е запричал на маймуна”, пише негова фенка по този повод.

Както изглежда, любимецът на дамите има някои проблеми заради новия си имидж, но не изглежда съпругата му Башак Дизер да се смущава от този факт. На чаровницата и без това вече й е все едно, тъй като отдавна е свикнала с превъплъщенията му.

„Те се познават от години. Башак го е виждала във всякакви ситуации. В „С Русия в сърцето“, той пак мина през куп въплъщения, а Башак отговаряше за костюмите и гардероба. Така че отдавна е свикнала с жертвите, които той трябва да прави заради ролите си“, издават близки до звездната двойка.

 

Къванч Татлату заприлича на горила заради нова роля

Къванч Татлату заприлича на горила заради нова роля

Междувременно актьорът продължава да жъне успехи и е на път да достигне колегата си Леонардо Ди Каприо по популярност. Някои дори отбелязват, че в последно време умишлено търси прилика с него, а не толкова с Брад Пит. „Прилича на Лео във „Възмездието“, майтапят се фенове в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар