Куриоз! Светлана и Гущеров на меден месец с кемпер (Вижте как ще почиват)

Гласувайте за статията

Светлана и Гущеров ще обикалят Европа с… кемпер

Светлана и Гущеров си организират меден месец с … кемпер из Европа. Вместо да се глезят по тузарски хотели и скъпи комплекси, двамата предпочитат да разпускат на път с караваната си.

Над 300 бона броил милионерът за колата, която предлага всички удобства. Освен кухня, баня, спалня и кабина за шофьора и спътниците му, съоръжението осигурява и всякакви допълнителни екстри за новобрачната двойка.

Самата Светлана Василева сподели, че тъй като са постоянно на път, не са избирали конкретни дати, за да празнуват медения си месец. Вместо това, влюбените предпочитат да отдъхват спонтанно, далеч от чужди очи.

И най-вече — далеч от шумните тълпи.

Когато са на път с караваната, двамата сами си готвят. Най-често зад печката застава Християн, а съпругата му се грижи за чистотата на мобилното им жилище. Освен това двойката редовно отсяда и в луксозни хотели, когато е на път. Затова и не могат да бъдат забелязани от простосмъртните — къмпингите за кемпери и каравани просто са далеч от тях.

За тези пътешествия Християн предпочита лично да управлява кемпера си, а Василева се наслаждава на пътя. Двойката се радва на пълна идилия по време на ваканцията си и досега са обиколили така България, както и някои части от Европа.

Двамата са категорични, че пътувания извън континента не се предвиждат. Освен ако не са по вода. Гущеров ненавижда пътуванията със самолет след инцидент, който претърпява като дете и оттогава стои далеч от самолетите. Затова и всякакви пътешествия до далечни дестинации са изключени от програмата им.

Светлана и Гущеров с меден месец на каравана сн. Pixabay

Светлана и Гущеров с меден месец на каравана сн. Pixabay

Що се отнася до семейния живот, двамата предпочитат да си стоят у дома в София, вместо да обикалят клубове и заведения. Младият милионер сам призна, че предпочита да стаи далеч от нощния живот. Последната му такава забава приключи с гонка с полицията и задържане в ареста. След това младоженецът не си е и помислял да кръстосва заведенията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар