Куриоз! Инстаграм модел търпи смъртни заплахи заради дебели вежди (Шокиращи снимки)

Гласувайте за статията

Инстаграм модел търпи смъртни заплахи заради веждите си

Докъде се стигна! Инстаграм модел търпи смъртни заплахи заради външния си вид. Кипърска манекенка стана сензация в социалните мрежи с визията си „ала“ Фрида Кало. За съжаление огромната вежда, която „краси“ лицето й и я превърна в звезда й носи само неприятности.

София Хаджипантели реши, че няма да си скубе веждите и оттогава ги носи заедно, по което прилича на известната художник Фрида Кало. Благодарение на привлекателния си външен вид моделът има почти 300 000 фенове на Instagram. Но това също е проблем.

Оказа се, че красавицата има сериозни проблеми с външния си вид, а също така и с хората, които не го харесват. Тя често търпи заплахи и закани за смърт, заради това как изглежда. София е критикувана, подигравана и дори заплашвана с насилие или побой. А най-абсурдното в цялата ситуация е, че тя самата по никакъв начин не е провокирала тези закани.

„Получавам много смъртни заплахи. Да, невероятно изглежда отстрани, но те са истински. И не е никак смешно. Не знам защо, но срещу мен има много негативни реакции. Няма да лъжа, че всеки реагира положително, защото не е вярно. Повечето мнения за външния ми вид са отрицателни. Това е отвратително, но го приемам. Зловещото е, че има хора, които са убедили други хора, че е неприемливо да изглеждам по този начин. А най-страшното е, че те са толкова ядосани, че заплашват да ме убият”, споделя моделът в сутрешната програма на Би Би Си.

Разказите й шокираха и двамата водещи, както и популярния актьор Пиърс Морган, който уж беше свикнал с всичко.

Инстаграм модел стана жертва на тормоз заради веждите си сн. Инстаграм

Инстаграм модел стана жертва на тормоз заради веждите си сн. Инстаграм

В края на шоуто тримата водещи си съединиха с маркер веждите и получиха огромен брой положителни коментари. София все още работи и в Кипър, но сега живее в САЩ. Освен като модел, тя работи и като дизайнер на слънчеви очила и активист срещу насилието заради цвят на кожата и външен вид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар