Куриоз! Европейската Памела Андерсън втрещи мрежата (Уникални снимки)

Гласувайте за статията

Мартина Биг се обяви за европейската Памела Андерсън и втрещи мрежи!

Не е майтап! Тъмнокожа германка се самообяви за европейската Памела Андерсън и предизвика истерия в мрежата. Мартина Биг, както е името на бившата стюардеса, е модел и популярна риалити звезда. А отскоро и носителка на най-големия бюст в Европа.

Снимките на русото „изкушение“ тотално втрещиха социалните мрежи. И дори пищните й форми не успяха да спрат част от форумци да избягат с писъци, при вида на кадрите.

28-годишната Мартина Биг е стюардеса от Германия и твърди, че винаги е мечтала да се превърне в „екзотична кукла Барби“. Мечтата си постигнала с множество пластични операции, и още по-многобройни посещения на солариум. А резултатите? Вижте сами.

Още преди пластичните интервенции Мартина изглежда доста необичайно. Но амбицията й да се превърне в „спасителка“ я тласка към пластичната хирургия. Тя пожелала да прилича на Памела Андерсън, но след това, което постигнала като резултати, просто заключила, че Памела няма „достатъчно извивки“, така че решила да се справи с проблема сама. Подложила се на специален режим във фитнеса, в резултат на който се сдобила с впечатляващи форми отзад. А за отпред си сложила възможно най-големите силиконови импланти.

След като става руса и пищна, Мартина Биг решава, че това не стига, за да се превърне в европейската Памела Андерсън. Освен това, искала да видим колко точно може да потъмнее. Затова първо тръгнала на солариуми, а след това и на инжекции с мелатонин. Но и това не й стигало.
„Не искам да имитирам негърките. Искам да създам уникална, екзотична Барби с тъмна кожа, платинена коса и големи извивки. Така искам да изглеждам“, казва тя.

В момента Мартина Биг е доволна от себе си и казва, че единствено иска да си повдигне задните части. На което ще се подложи тази година. В своята мания да бъде Памела Андерсън и черната Барби, тя е подкрепяна безусловно от мъжа си.

Нова Памела Андерсън втрещи мрежата

Нова Памела Андерсън втрещи мрежата

Който пък е луд по новата й визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар