Кулагин реди съквартирантите и извън Къщата: Лора е тъпа, Стефан е под фустата на Гала (Вижте как ги унижи

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин взе на прицел Лора и Стефан, гримьорът тотално ги унижи

Валентин Кулагин макар да го изкараха от Къщата на Големия брат не спира да реди съквартирантите. Този път под прицела му попаднаха двама от най-пожалените от него участници. А именно Лора Караджова и Стефан на Гала.

За дъщерята на Данчо Караджов гримьорът е на мнение, че е много тъпа. Няма собствен умствен потенциал. През цялото време се придържа към съветите, които баща й е дал. Хасковлията, който я нарече дъртото Гери-Никол смята, че за сега е известна само като „щерката на Данчо от Сигнал”.

Снимка: hotnews.bg

Кулагин бе най-жесток към Стефан Николов. Който според него си е сложил маска на улегнал мъж и се прави на сериозен бизнесмен. Истината се оказва съвсем друга според устатия гримьор. Половинката на Гала нямал никакъв цех за производство на мед. Напротив, изкупувал меда от производители от селата и просто го препродавал. Работел на дребно подобно на  стариците от „Женския пазар, рисува образа му Валентин.

Снимка: hotnews.bg

А колкото до ролята му на ВИП персона той само играе на такъв. Гримьорът е повече от категоричен, че ако не е любимата му Гала, под чиято фуста се е заврял никой и никога нямаше да чуе за него.

Кулагин го нарича не само чехльо, а с още по-обидното пантоф, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.  Който е зависим от семейната си половинка изцяло и е звезда менте.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кулагин реди съквартирантите и извън Къщата: Лора е тъпа, Стефан е под фустата на Гала (Вижте как ги унижи”

  1. Златена

    окт. 24. 2018

    Моля всеки фен на психопата руснак Валентин Кулагин да си го осинови и прибере у тях си

    Reply to this comment

Добавете коментар