Куини Алис с изненадващи признания за Благой Георгиев!

Куини Алис с изненадващи признания за Благой Георгиев!
5 (100%) 2 votes

Куини Алис с изненадващи признания за Благой Георгиев, дори не го харесвала прeди първата им среща

Куини Алис Николова за първи път проговори за връзката си Благой Георгиев. Една от най-красивите манекенки у нас откровено си призна, че никак не харесвала футболиста, преди да тръгне да я сваля. Красавицата не само не се интересувала от него, но и почти не знаела как изглежда. И едва когато тръгнал да я сваля при първата им среща го разпознала като спортна звезда и се заинтересувала от него.

„Преди не знаех нищо за него, а и не го харесвах особено. Чувала бях, че има там някакъв футболист, чувах за клюките по негов адрес, но никога не съм се интересувала от него“, сподели красавицата.

Тя призна още, че двамата с Благой се запознали за първи път в столична дискотека. Куини Алис хлътнала моментално по футболиста, но всъщност той бил този, който я забелязал и направил първата крачка. Въпреки че при първата им срещата младата госпожица все още едва 17-годишна.

Куини Алис прежали Благой Георгиев, щастлива е и свободна

Куини Алис прежали Благой Георгиев, щастлива е и свободна

Двамата изживяха бурна и динамична връзка, но разстоянието, годините, както и неспокойния характер на Благо, в крайна сметка си казаха думата и двамата се разделиха. Вместо да страда по неверния си любим обаче Куини Алис се посвети на кариерата и бъдещето си, като дори успя да се превърне в звездата на бала си.

Тя очарова със семплата си черна рокля, която облече за бала, и която я превърна в истинска кралица на вечерта. 18-годишната чаровница признава, че просто видяла един ден роклята и я харесала. Веднага влязла в бутика и си поръчала модела, като поискала и съответните поправки. И то само месец преди бала си.

Що се отнася до Благой Георгиев след първите трудни мигове, когато се разчу за връзката му с Есмер Омерова, Куини Алис почти не тъгува за бившия си. Вместо това се радва на успешната си кариера, новия си живот и бъдещето, което се очертава все по-бляскаво пред младата красавица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар