Куини Алис след сватбата на Благой: Аз плаша слабите мъже (Вижте реакцията на Христина)

Куини Алис след сватбата на Благой: Аз плаша слабите мъже (Вижте реакцията на Христина)
5 (100%) 1 vote

Куини Алис гледа да се прави на силна след сватбата на бившия си

Куини Алис категорична, че слаби мъже не й трябват

Куини Алис е доста обрана в действията си след сватбата на Благой Георгиев и Есмер Омерова. Очевидно ученичката е наясно, че ще се превърне в център на внимание покрай събитието, тъй като футболистът я заряза именно заради рускинята. С която дори й слагаше рога.

Куини Алис опитва да не мисли за сватбата на Благой и Есмер

Куини Алис опитва да не мисли за сватбата на Благой и Есмер

Точно заради това Куини се старае да не е твърде крайна в изказванията си след церемонията от събота, за да не изглежда, че е засегната от действията на футболиста. Единственото, което си позволи да сподели, е мисъл, че тя е такава жена, която плаши слабите мъже. И която може да бъде обичана само от силен такъв.

Постът на Куини Алис

Постът на Куини Алис

И това се случи малко след като сватбените снимки на бившия й и Есмер плъзнаха по медиите. Очевидно Куини Алис се опитва да гледа отвисоко на нещата и да не се трогва от действията на футболиста. Малко по-късно Куини публикува и снимка на различни сладки изкушения, допълвайки „Прочисти ума си“.

За разлика от нея другата бивша на Георгиев – Христина Витанова, която е майка на децата му, не скри, че се радва, че целият цирк е приключил. Най-вече заради факта, че децата й са отново при нея.

И реакцията на Христина Витанова

И реакцията на Христина Витанова

Пред приятелки бившата гимнастичка не криела, че не се е чувствала особено комфортно заради случващото се, още повече, че въпреки дългогодишната връзка и две деца, Джийзъса така и не се престраши да мине под венчило с нея.

Освен това постоянното изтъкване на Есмер колко добре се разбира с Йоана и Давид също дошло в повече на майка им, научиха от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар