Куини Алис: Раздялата с Благой беше най-хубавото нещо в живота ми!

Куини Алис: Раздялата с Благой беше най-хубавото нещо в живота ми!
5 (100%) 2 votes

Куини Алис е категорична, че връзката й с футболиста е била грешка

Куини Алис забрави Благой, не страда от сватбата му с Есмер

Куни Алис призна, че раздялата с Благой Георгиев е била най-хубавото нещо в живота й. Вече първокурсничката рядко си позволява да коментира връзката си с футболиста, която започна докато тя все още беше ученичка. Първоначално всичко изглеждаше като от приказките, а влюбената Куини дори обяви, че Джийзъса просто не е случвал на жени преди нея.

Куини Алис не съжалява за раздялата с Благой Георгиев

Куини Алис не съжалява за раздялата с Благой Георгиев

Докато и тя самата не попадна в списъка на бившите му и то по доста грозен начин. Публична тайна е, че Благой започна връзката си с Есмер докато все още беше заедно с Куини. Когато измяната му лъсна и двамата се разделиха, ученичката не скри, че страда страшно много.

Към днешна дата обаче всичко това е минало. А пред приятелите си Куини е категорична, че цялата й връзка с футболиста е била една голяма грешка. И че раздялата им е най-хубавото нещо, което й се е случвало в живота. Освен, че изобщо не се трогва от сватбата на бившия си, сладураната вече си е намерила и нова любов. И то не какъв да е!.

От известно време насам Куини Алис се среща със свой преподавател от Университета по архитектура и геодезия, където е първокурсничка. Въпросният даскал е на възрастта на Благой – на 33 години, но освен с преподаване, печели доста добри пари и като архитект, научиха от Hotarena.net.

За сега обаче Куини предпочита да не афишира връзката си, за да не навлече проблеми на избраника си. А с Благой нито се чуват, нито поддържат каквато и да било връзка. Бившата му дори го заличи от всичките си профили в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар