Куини Алис обсебена от Вълчо Арабаджиев (Не спира да го тормози след раздялата им)

Гласувайте за статията

Куини Алис не иска да приеме, че Вълчо й би шута и сега се излага зверски с опитите си да си го върне.

Куини Алис Николова преди няколко месеца отново стана актуална покрай връзката си с милионерския наследник Вълчо Арабаджиев. Както новината за тяхната любов дойде като гръм от ясно небе, така съвсем скоро отношенията им достигнаха до свят край. Той бе сложен от Вълчо, който се вслуша в думите на приятеля му и съдружник Тодор Батков-младши, че златотърсачки не му трябват.

Така набързо мястото на Куини Алис в сърцето на Арабаджиев-младши изстина, но красавицата още не иска да приеме факта, че бе натирена. Раздялата им се оказа доста драматично, тъй като Куини почти се беше изнесла в хотела на Вълчо заедно със сестра си и родителите си, които се надяваха на сватба, но получиха брадва. От елементарно уважение и заради доброто си възпитание Вълчо не си позволи да ги изгони грозно от семейното притежание, но Куини Алис вече сериозно му лази по нервите и той предприе неочаквано действие.

Чочо, както го наричат близките му, е идеалната партия, която обаче се изплъзна между пръстите на модела – млад, красив, безсрамно богат, но и добре образован и възпитан. Николова също не е от бедно семейство, но не може да се мери по богатство с бившото си гадже и затова е решена да се брои докрай, за да си го върне. А точка първа в плана й към целта е отново денонощно висене в хотела на Арабаджиеви с надеждата нещо в сърцето на Вълчо да трепне и да я поиска отново, пише hotarena.net.

Куини Алис няма да се откаже лесно от Вълчо

Куини Алис няма да се откаже лесно от Вълчо

А такива изгледи няма. нещо повече – Чочо се е принудил да замине за известно време в чужбина, в Кан, за да може страстите да утихнат и обсебената от него красавица да осъзнае, че всички нейни действия за изгубена кауза. Засега обаче светлина в тунела не се вижда, а Куини Алис е все така настоятелна и досадна, което вероятно ще принуди милионерския наследник да наруши добрите се обноски, за да се отърве веднъж завинаги от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар