Куини Алис заприлича на чалгарка, ще се пръсне от силикон (ФОТО факт)

Гласувайте за статията

Куини Алис Николова скъса с миловидната визия.

Напоследък на Куини Алис й е все по-трудно да привлича вниманието върху себе си. Красивият модел влезе ударно в светските среди още като ученичка под ръка с Благо Георгиев. След като Джийзъса позорно я заряза точно преди бала й, Николова така и не намери любовта. За кратко бе държанка и на Вълчо Арабаджиев, но и той натири мераците й да стане част от милионерската фамилия.

И сега на Куини Алис не й остава друго, освен да се подвизава на модния подиум. Последно я видяхме на Sofia Fashion Week преди броени дни. Още тогава на наблюдателните присъстващи им е направило впечатление, че моделът май-май има нов тунинг в областта на бюста. Дрехите, с които дефилираше, не позволили по-подробна инспекция на подобренията.

А и не е необходима, защото Куини Алис сама се похвали с новите силикони. След операцията тя си умира да си прави селфита, на които акцентът е върху пълната й пазва. Не че и преди е била празна, но сега гони по размери повечето фолк певици. Запознати споделят, че подобренията на Николова са в размер на 500 кубика във всяка гърда, което никак не е малко, особено за нейната фина фигура.

Николова се бе наблъскала със силикон още за абитуриентския си бал. Тогава, обаче, имплантите бяха с по-скромни размери, за да съответстват на моделските мерки и изисквания. Сега явно това не й е такъв приоритет и е решила да изпълни една своя дългогодишна мечта.

Куини Алис не може да се нарадва на придобивката си

Куини Алис не може да се нарадва на придобивката си

Определено тунингът на Кини Алис се приема с адмирации от силния пол. Така че като нищо след операцията най-сетне намерила своя принц на бял кон и с някой и друг милион. А пък нищо чудно и да го е открила и по негова заръка да е станала яка силиконка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар