Куини Алис на дъното: Вече никой не ме иска! (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Красивата Куини Алис Николова е изпаднала в сериозна любовна криза.

Откакто се раздели с Вълчо Арабаджиев, Куини Алис е като повехнало цвете. Красавицата от няколко месеца е сама и все още не може да преглътне унижението от края на последната си връзка. Милионерският наследник имаше сложни взаимоотношения с модела, която буквално се бе впила в семейството му и империята на родителите му. На хубаво лесно се свиква, а Николова разбра по болезнения начин и че от високо се пада болезнено.

Докато бяха близки, Тодор Батков-младши не веднъж посъветва своя приятел и съдружник за зареже малката златотърсачка и все пак той го послуша. Куини Алис бе редовен посетител в дискотеката, която Вълчо управлява, а цялата й рода бе на издръжката на Арабаджиеви в луксозния им хотел. Това скоро започна да им тежи, а младият бизнесмен явно проумя истината за красивата си любима и й подряза крилата.

Това не е първият път, в който Куини Алис бе зарязана позорно. Същото се случи и в предишната й публична връзка с плейбоя Благой Георгиев. Той си поигра с нея и я изостави дни преди абитуриентския й бал и тя бе на косъм на пропусне звездното събитие заради депресия. В същото състояние е и в момента, защото недоумява къде отидоха всичките й ухажори, пише blitz.bg.

Куини Алис е по-самотна от всякога

Ако до скоро, макар и на крехка възраст, красивият модел не можеше да се отърве от мераклии за сърцето й леглото й, сега тя чувства единствено самота и дори е стигнала до извода, че явно е проклета да бъде вечно нещастна в любовта. Това е доса тежка равносметка, когато си само на 19 години. Куини Алис все пак не се отказва да търси принца на бял кон и продължава да обикаля нощните заведения и явно все още не е узряла до друг извод – че по дискотеките е малко вероятно да срещне мъжа-мечта, който няма да постъпи с нея както предишните.

quinee

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар