Куини Алис атакувана от ухажори (Не може да се отърве от тях)

Гласувайте за статията

Куини Алис тъкмо приключи с Благой Георгиев и ухажорите вече се редят на опашка след нея

Куини Алис Николова е на път да се превърне в най-популярната българка и да измести дори Николета Лозанова като кралица на светския живот у нас.Чаровната манекенка, която неотдавна се раздели с Благой Георгиев продължава да е сред най-желаните дами в родния елит. Тв водещата не само не може да се оплаче от липса на внимание, но направо е затрупана от ухажори. Желаещите да й предложат приятелско рамо / и не само рамо/, се оказаха цяла тълпа, пише „Блясък“.

Красивата манекенка още не е преболедувала футболиста, но ухажорите й не спират да я нападат. В социалните мрежи, по улицата, из клубовете—красавицата се превърна в една от най-желаните жени у нас.

Куини Алис Николова затрупана от ухажори

Куини Алис Николова затрупана от ухажори

Самият Благой Георгиев, още преди да я зареже сподели, че се притеснява от цялото това вълнение около младата му приятелка. „Има страшно много мъже, които я искат за себе си, много е трудно да ги държа на разстояние“, сподели тогава футболистът, който държеше чак гаджето му да има охрана, за да не я притесняват.

Моделката не може да се откъсне от обожателите си

Моделката не може да се откъсне от обожателите си

След като двамата се разделиха, Куини вече е без охранители, но пък близките и приятелките й са се видели в чудо, в желанието да й осигурят малко спокойствие. Чаровницата е затрупана с обяснения в любов в социалните мрежи, посланията не спират да се трупат.

Самата Куини Алис към днешна дата все още е свободна и не изглежда да има желание да се разделя със свободата си. В свое интервю преди дни, младото момиче сподели, че в момента иска просто да се наслади на успеха си в кариерата и да спрат да я свързват с Благой Георгиев и настоящата му половинка. Тя пожела и на двамата много щастие и допълни, че футболистът вече просто не я интересува.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар