Кубрат Пулев с ултиматум към Андреа заради Джени Суши: Спри да я обиждаш! (Вижте как се мазни на репортерката)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев забрани на Андреа да се гаври с Джени Суши, Кобрата се мазни на репортерката

Кубрат Пулев най-изненадващо даде на заден ход. След като изкара образователния курс наложен му от Атлантическата комисия заради целувката с репортерката Дженифър Равало боксьорът свали гарда и написа послание в социалната мрежа.

Кубрат Пулев завърши курса за секскуален тормоз
Снимка: Фейсбук

Освен, че се извинява официално на скандалната Джени легендарният шампион отправи послание към феновете, приятелите си и семейството си. Той ги помоли да спрат със злобните си заяждания към американката и ги предупреди, че всякакви обиди по неин адрес няма да бъдат одобрени от него.

Кобрата не споменава директно името на гаджето си Андреа. Но е факт, че фолк певицата и спортната репортерка известено време водеха ожесточена война в социалните мрежи.

Макар Пулев да признава публично, че съжалява за допусната грешка той е много по-притеснен да не би да загуби лиценза си за по-дълго време. Защото ако това се случи всичките му планове за световна титла ще бъдат разбити на пух прах.

Дженифър Равало е непредвидима в действията си. Репортерката не спира да се жалва, че е нападана и обиждана и това може да му струва много скъпо.

Пулев за пореден път се извинява на госпожица Равало. Като твърди, че поема цялата отговорност за действията си. И предварително благодари на всички, които ще се въздържат от всякакви забележки по неин адрес, предават от lupa.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар