Кубрат Пулев смени Андреа с неизвестно момиче (Боксьорът вече живее с новата си – Подробности)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев има нова, боксьорът смени певицата си с неизвестно момиче

След като стана ясно, че Кубрат Пулева и Андреа се разделиха от пост на певицата в социалната мрежа се появи и новината, че боксьорът си има нова приятелка.

Снимка: Блиц

Кобрата и Андреа били разделени още преди скандала с Джени Суши. Това се случило малко след мача на шампиона с Хюи Фюри. Който бе в края на миналата година в „Арена Армеец”, пише Флагман, позовавайки се на свои свои източници.

Говори се, че причината да се разделят Кобрата и Андреа е, че двамата почти не могат да се засекат заедно. Боксьорът все отсъства от родината и през повечето време живее извън нея. Певицата се дразнела, че не можела да прекарва повече време с любимия си. Може би и затова двамата не създадоха семейство и деца.

Иначе краят на дванадесет годишната им връзка бил цивилизован и без всякакви скандали.

След като Андреа обяви официално, че с Кубрат вече не са двойка се разбра, че боксьорът си има ново гадже. С което от скоро живее на семейни начала. За новата любима на боксьора не се знае нищо.

Бившите влюбени демонстрираха приятелските си отношения преди и по време на процеса срещу Пулев. Който Джени Суши заведе срещу него. Макар и разделени Андреа се появи в негова защита и ревностно защити бившия си без никой да разбере, че вече не са двойка, предават от Блиц.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар