Кубрат Пулев скочи на Пайнера заради Андреа: Алчен човек, Андреа е звезда в чужбина! (Вижте как я защитава)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев скочи на Пайнера, за да защити Андреа

Кубрат Пулев се намеси във войната между Митко Пайнера и Андреа. От няколко дена певицата и бившият й шеф си разменят ядни реплики в онлайн пространството, като си хвърлят взаимни обвинения. Боксьорът очевидно не издържа и скочи в защити на изпълнителката, с която, ако се вярва на слуховете, отново са заедно.

Кобрата пусна гневен пост в официалната си страница във Фейсбук, с който подкрепя твърденията на Андреа, че шефът на Пайнер е алчен човек, изнудващ певиците си и прибиращ парите им. Вижте цялото му излияние, без редакторска намеса:

„Понеже, без да искам, съм много запознат по темата почти, колкото в бокса, няколко думи за един харесван от мен български музикален жанр!

Кубрат Пулев АНдреа Митко Пайнера

Снимка: Фейсбук

БЕЗ ДА КАЗВАМЕ ИСТИНАТА, НЯМА КАК ДА СЕ РАЗВИВАМЕ❗️

ЖАЛКО, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ РАЗВИЛИ, КАТО МУЗИКАЛНО ОБЩЕСТВО ДО ТОЛКОВА, ЧЕ ОСНОВНИТЕ ПОП ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ОТКАЧАТ ОТ НЯКАКВА СИ ФИРМА, КОЯТО ИМ ОПРЕДЕЛЯ НЕЙНИТЕ СИ ПРАВИЛА И СИ ГЛЕДА САМО НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ!

ЕДИН АЛЧЕН ЧОВЕК, КОЙТО ГИ МАНИПУЛИРА И ВСЯЧЕСКИ ДРАПА ДА ДЪРЖИ МОНОПОЛА НАД ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ИМЕННО ЧРЕЗ ТЯХ – ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ, КОИТО ТОЙ ОГРАБВА С ПО 30, 40, 50 ДОРИ 60% ОТ ХОНОРАРИТЕ ОТ УЧАСТИЯ И 100% ОТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА И ДИГИТАЛНИТЕ ПРОДАЖБИ, А ТЕ, МИЛИТЕ, ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАТ. РАБОТЯТ ЗДРАВО, ДЕНОНОЩНО И ЕДВА НАМИРАТ ПАРИ ЗА ПЕСНИ И КЛИПОВЕ. И ПОНЕЖЕ ИЗКАРВАТ МИНИМАЛНО ОТ МУЗИКАТА, НЯКОИ ДОРИ НАМИРАТ МЪЖЕ, КОИТО ДА ИМ ДАВАТ СРЕЩУ….. НЕЩО СИ!

АНДРЕА Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО СМЕЛИ И НЕПРИМИРИМИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, КОЯТО СЕ ОПЪЛЧИ НА ОСАКАТЯВАНЕТО НА ЖАНРА ИМ И ЗАТОВА УСПЯ ДА ГО ПОПУЛЯРИЗИРА И В ЧУЖБИНА.

ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА ЗВЕЗДИТЕ БЪЛГАРСКИ, КОИТО СА ТАЛАНТЛИВИ И ОБИЧАТ МУЗИКАТА И СА ИДОЛИ НА МНОГО ХОРА!
СТРАХЪТ БЪЛГАРСКИ! РОБСКОТО МИСЛЕНЕ! А СМЕ В 21 ВЕК. МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА И ТОЗИ УНИКАЛЕН ЖАНР ПОП ФОЛК!

НО, ЗНАЕТЕ, “НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА!”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар