Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа: Истина е, скарахме се много крайно! (Вижте първия му коментар за случилото се)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев потвърди, че с Андреа вече не са заедно

Кубрат Пулев за първи път проговори за раздялата си с Андреа. Досега боксьорът пазеше мълчание и отказваше да разкрие какво точно се е случило помежду им. Пред в. Монитор обаче Кобрата даде откровено интервю, в което потвърди, че с певицата действително вече не са заедно. И то след няколко раздели.

Кубрат Пулев и Андреа раздяла

Снимка: Фейсбук

„Тя го обяви преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин. По медиите се изписаха колосални глупости. То не бяха свободни съчинения, то не бяха откровени лъжи. Призовавам здравомислещите и интелигентните българи да не си губят безценното време с този тип издания, за да не бъдат заблуждавани с подобни публикации. Не мога да спра това, но утехата ми е, че един стойностен човек никога не би изгубил и минута от живота си, за да чете подобни долнопробни измислици.“

Боксьорът разкри още, че за да бъде един спортист успешен, има нужда човекът до него да му дава крила и да го кара да лети.

„Подобна подкрепа е способна да прави чудеса. Подобна подкрепа може да вдъхне нечовешка сила и енергия.“, категоричен е той, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар