Кубрат Пулев празнува сам след победата (Защо го остави Андреа?)

Гласувайте за статията

След зрелищния успех на Кубрат Пулев и хитовата целувка на Андреа, двамата поеха по различни пътища.

В събота вечерта Кубрат Пулев за първи път се би и победи пред родна публика. Андреа пък наруши традицията си да не ходи на мачовете му. В резултат на това и под напора на вълнението станахме свидетели на най-голямата награда за шампиона – целувка от любимата му. Докато в залата всичко изглеждаше цветя и рози, след това вечерта не е продължила в същия дух

Кубрат Пулев и брат му Тервел дадоха пресконференция в късните часове, а Андреа не пропусна да се похвали, че нейното момче е най-доброто в света на бокса. След това, обаче, фолк певицата набързо е напуснала залата и отпрашила за Перник. Причината – участие в местна дискотека. Така вместо да отбележи труимфа на своя любим, тя забавляваше подпийналите си фенове до зори.

Вероятно мнозина ще я разкритикуват за тази нейна постъпка. Но, все пак, и тя, и Кобрата са професионалисти, за които работата винаги е била на преден план. В последните месеци боксьорът прекара почти цялото си време в подготовка в Германия, а Андреа разбира повече от добре колко е важно това за него. Именно това е тайната на дългата им връзка – да се подкрепят взаимно и да влизат в положението на другия, пише blitz.bg.

Андреа хукна на участие след мача

Последните години са най-трудните в кариерата на фолк певицата. Откакто напусна „Пайнер“, участията й драстично намаляха. Именно затова тя не е в изгодна позиция да отказва предложения за участия, дори и в подобни моменти. А и е наясно, че Кубрат Пулев я разбира повече от добре и няма за какво да бъде гузна. Вероятно двамата ще стегнат куфарите съвсем скоро за някоя екзотична дестинация. Там ще могат да отбележат успеха на Кобрата както те си знаят най-добре – с много любов!

andrea

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар