Кубрат Пулев кръшка на Андреа с гъркиня! (Подробности)

Кубрат Пулев кръшка на Андреа с гъркиня! (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Кубрат Пулев нарочно отлага плановете за сватба с Андреа

Кубрат Пулев от години крие тайна любовница в Гърция

Кубрат Пулев кръшка на Андреа с гъркиня! Боксьорът от години крие тайна афера с жителка на южната ни съседка, с която се запознал докато с Андреа били разделени. В последствие той и певицата оправили отношенията си, но Кобрата така и не могъл да прекрати тайната си афера, тъй като бил сериозно увлечен по гъркинята.

Кубрат Пулев кръшка на Андреа с гъркиня

Кубрат Пулев кръшка на Андреа с гъркиня

Естествено, двамата са особено дискретни във връзката си и всеки път, когато той я посещава в Гърция, предпочитат да се усамотяват в дома й, за да не рискуват да бъдат забелязани в някое заведение. За мацката се знае, че е на 32 години, тъмнокоса и се казва Клеопатра. Според близки до Пулев той от време на време се изпускал, че гъркинята била страхотна мацка на външен вид, с естествена красота, без нито една корекция по себе си, научиха от Vsekiden.com.

Именно Клеопатра е причината боксьорът да бави сватбата си с Андреа и да не бърза да се обвързва сериозно с нея и да й прави дете, шушукат близките му. В същото време певицата упорито вярва, че след близо десет години връзка любимият й все пак ще реши, че е дошло времето двамата да узаконят връзката си.

„Тя е обсебена от него и не смее да го зареже“, издават я приятелките й. И въпреки, че е наясно с похожденията на половинката си, певицата предпочитала да си затваря очите и да си мълчи, за да може поне да има привилегията да бъде официалната жена до него.

А пък самият Кубрат никога няма да позволи някой, дори и гаджето му, да му държи сметка за поведението му и да му се качва на главата, разкриват запознати с нрава на боксьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар