Джени Суши лъсна в скандален клип на партито за Кобрата (Видео + как Пулеви я попиляха)

Гласувайте за статията

Истината за Джени Суши лъсна, „насилената” от Кобрата репортерка се натиска с мъж в скута му

Джени Суши лъсна в скандален клип на партито след победата на Кобрата. „Сексуално малтретираната” репотерка, която води дело срещу Кобрата заради целувката му се вихри с разголени гърди и танцува в скута на мъж.

Снимка: kliuki.net

Братята отвърнаха на удара, който Джени нанесе на Кубрат и я показаха в истинската й светлина. На скандалните кадри се вижда, че Сушито се търка в интимните части на един от присъстващите на афтър партито. Докато Кубрат и Тервел стоят съвсем на друга страна и изобщо не проявяват интерес към случващото се с репортерката. Която е видно как с фриволното си поведение се предлага на мъжете.

Не случайно Ивайло Гоцев, който е мениджър на Кубрат предупреди, че много скоро истината ще излезе наяве и ще стане ясно как Джени си е развявала байряка, след което имаше наглостта да обвини боксьора в насилие. Той е категоричен, че въпросната дама е възмутила с държанието си присъсътващите на партито, предават от ПИК.

Пулеви коментираха видеото като написаха, че в три часа сутринта Дженифър Равало едва ли изглежда като насилена жена няколко часа след целувката, която стана прословута.

Клипът е направен в лобито на хотела където бе купона на боксьора, а на него се вижда, че Кралицата на голото суши не изглежда да е насилвана, нито пък засрамена или омърсена.

Вижте видеото и сами преценете поведението на Джени Суши!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар