Кубрат Пулев глези Андреа с маркови дрешки

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев се чуди как да задоволява капризите на половинката си

Явно тиражираните напоследък слухове за раздяла между Кубрат Пулев и Андреа засега си остават само слухове. Миньончето още е с боксьора и се радва на вниманието му. А той като един истински кавалер, непрекъснато я обгрижва.

Затрупва я със скъпарски подаръци от рода на маркови дрешки, обувки, аксесоари и всичко за което се сетите. Явно успява да задоволява капризите й, защото певицата непрекъснато се хвали в мрежата и се натрапва с новите си придобивки.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев глези Андреа с маркови дрешки

А може и нарочно да го прави, за да демонстрира, че все още е с Кубрат Пулев. И за да докаже колко са щастливи публикува общи техни снимки от екзотичните дестинации, на които я е завел любимия й. По този начин иска да покаже, че приказката продължава и да натрие носовете на зложелателите, като предизвиква и порции завист.

На нея не й пука от мнението на околните и продължава да залива мрежата със скъпарскте си придобивки, демонстрирайки прекалено високия си стандарт на живот за средностатистическия българин.

Кубрат Пулев

Част от скъпарските придобивки

Сега, по време на турнето си в Северна Америка, особено прекали, твърдят от Hotarena.net. Мине не мине час и хоп в мрежата „лъсва” новата придобивка на гаджето на Кобрата. Ситуацията долу-горе е същата и когато е някъде на екзотична дестинация.

Не че перченето с нови скъпарски придобивки е някакво ново явление, открито от Андреа. И други си го позволяват, особено колежките й от бранша.

Форумци обаче не гледат с добро око на такива изяви и не пропускат да я клъвнат. Но за Андреа няма нищо по-важно да демонстрира, че е с Кобрата.

Кубрат Пулев

Кубрат и Андреа в Чикаго

След слуховете за раздяла и затова, че братът на боксьора не я харесва и прави всичко възможно да ги раздели, Андреа затопли отношенията си с жената на Тервел, Диана. Спортистката успя да превъзмогне неприятеното си отношение към изявите и поведението на певицата и сега се говори, че двете са първи дружки.

Дали това е изиграло някаква роля в отношеията между певицата и Кубрат Пулев, но явно е, още са заедно и тя се радва на вниманието му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар