Кубрат Пулев глези Андреа като принцеса, купи й джип за 200 бона

Кубрат Пулев глези Андреа като принцеса, купи й джип за 200 бона
1 (20%) 1 vote

Кубрат Пулев изненада Андреа със супер подарък

След невероятните емоции в Америка, Кубрат Пулев поглези любимата си със страхотен и луксозен подарък. Изненадал Андреа с последен модел джип „Порше Кайен”, твърдят от Hotarena.net.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев глези любимата си като истинска принцеса

Боксьорът е решил да вземе това супервозило, което му е стъпило двеста бона , не само защото е наясно, че и самата Андреа може да си позволи подобни неща, а и защото смята, че тя напълно заслужава щедрия жест да бъде поглезена като истинска принцеса с нещо много специално като тази кола.

А джипът наистина е страхотен, с невероятни екстри и все още самият Кубрат Пулев застава зад волана, за да му се порадва, споделят запознати, а Андреа само се вози. Но ключовете са в нея, признава си той.Кубрат Пулев

С този си жест на внимание към половинката си, спортистът за пореден път затвори устите на зложелателите си, които непрекъснато го разделят с Андреа. Дори преди време стигнаха доста далеч като обявиха, че Кубрат е зарязал певицата заради брат си. Че Тервел недолюбва Андреа, а за да му угоди, Кубрат я изоставя. Вярно, че се носят слухове, че малкият брат не харесва особено поп фолк фурията, заради по-фриволното й поведение, но Кубрат е голям мъж и едва ли ще допусне някой да му се бърка в личния живот.

Сега, след последния щедър жест на внимание от страна на боксьора и особено след съвместното пътуване до Америка, което още повече сплоти зездната двойка, двамата са много щастливи, споделят техни близки. Дори в публичното пространство отново се заговори за сватба и за бебе, но нищо от това Андреа все още не е потвърдила.

А Кубрат Пулев продължава да обгрижва половинката си и да я глези като истинска принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар