Кубрат прати Андреа на врачка (Певицата не предприема нищо, без да се консултира с гадателката)

Гласувайте за статията

Раздялата с Кубрат Пулев не се отрази по най-добрия начин на Андреа

След като връзката им приключи с бурни драми, в крайна сметка Андреа има ново занимание. Явно певицата още преживява трагично края на отношенията им, защото, откакто са разделени, не спира да се консултира с гадателка. Именно крахът на отношенията им бил причината тя да се заинтересува от врачките, а по принцип не е човек, който залага бъдещето си в ръцете на други хора.

Раздялата с Кубрат премина през различни фази. На всичкото отгоре свидетели на изпълненията им станаха не само феновете им в публичното пространство, а и всички останали. Изцепките на боксьора и редовните му изневери в крайна сметка избиха и дори в имотни откровения. Паралелната му връзка с друга жена излезе доста повече от обикновен флирт. Стана ясно, че двамата дори имат обща собственост. Всичко това бе шокиращ удар за Андреа и тя не пропусна да обвини Пулев във всички грехове на планетата.

Оказва се, че драмите на любовния фронт са ѝ повлияли далеч по-трагично, отколкото се очакваше. След като използваше социалните мрежи, за да поддържа имиджа си и да припечелва по някой лев, певицата явно е отключила нова мания – ходенето по врачки. Според последните информации, циркулиращи в публичното пространство, именно Кубрат е бил причината зрял човек като нея да се занимае по-сериозно с предвиждането на бъдещето.

Консултациите с мистичната гадателка явно дават резултат. Андреа не предприемала никакви важни неща, без да се допита до жената. Всичко, което пророкувала въпросната дама, се сбъдвало, коментира hotarena.net. Макар певицата да не е склонна да доверява бъдещето си в чужди ръце, явно този случай е различен.  Да се учи как да привлича щастието  в живота си, е цел номер едно за бившата на Кубрат.

Кубрат постигна и друго – прати Андреа на врачка

Кубрат постигна и друго – прати Андреа на врачка
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар