април 27, 2024

Кръцни-срежи! Камелия си изпили носа като Русата Златка (Снимки + познахте ли я изобщо?)

https://kliuki.net/kliuki/kracni-srezhi-kameliya-si-izpili-nosa-kato-rusata-zlatka-snimki-poznahte-li-ya-izobshto/166439 Kliuki.net
Кръцни-срежи! Камелия си изпили носа като Русата Златка (Снимки + познахте ли я изобщо?)

Носът на Камелия определено има собствено мнение

Или поне се вири в посоката, в която му зададат фолкаджийката и хирургът ѝ. Както изглежда, гласовитата певица никак не се спира с разкрасителните процедури. Макар да се говори, че обонятелният орган се променя дори и дълго време след операцията, нейният сякаш намирисва да е пипан още повече. Последните ѝ кадри в Инстаграм привличат вниманието на любопитните с буквалното му изпилване. Като добавим русите коси, за капак Камелия лека-полека се превръща в копие на Русата Златка.

Кръцни-срежи! Камелия си изпили носа като Русата Златка (Снимки + познахте ли я изобщо?)
Лицето ѝ е съвсем променено Снимка: Инстаграм

Накрая от раз ще споделят, че посещават и един и същ специалист. И ако за докторите не е проблем всички мацки да са с еднакви носове, обикновеният зрител вече започва да се дразни. Все пак дори и хирургията трябва да търпи развитие в някаква посока.

Кръцни-срежи! Камелия си изпили носа като Русата Златка (Снимки + познахте ли я изобщо?) - Снимка 2
Певицата вири нос като за последно Снимка: Инстаграм

Така неусетно и Камелия доби физиономията на друг човек. Въпреки че цял живот се е стремяла към оригиналност, този път може би усетът ѝ ѝ изневери. Поне що се касае до носа, именно той буквално гради личността и всичко, с което я помним. Допълнителното изпилване по-скоро изигра кофти номер на певицата и както се търкаля колелото, тя много скоро ще лъсне съвсем без нос. Както някога имаше глупостта да направи и колегата ѝ Майкъл Джексън.