Кристина Пименова от жива кукла до изумителна красавица (Вижте колко порасна – Снимки)

Гласувайте за статията

Кристина Пименова се превърна в изумителна красавица, най-красивото дете стана на 14 г

Кристина Пименова порасна и стана ослепителна госпожица. На времето я обявиха за най-красивото дете на Русия защото вида й бе като на истинска кукла.

Днес малката красавица е пораснала и е станала на 14 години. И ако някои си мислеха, че като навлезе в пубертета неземната й красота ще се загуби се излъгаха. Оказва се обаче, че Кристина от ден на ден все повече разцъфва.

Снимка: Инстаграм

Сините й очи, буйната коса и пленителната й усмивка очароват феновете й с още по-голяма сила. Макар госпожица Пименова да е все още на крехка възраст тя вече може да си съперничи с професионалните модели.

От жива кукла Кристина се превърна в изумителна красавица
Снимки: Инстаграм

Фотографите са на мнение, че на снимачната площадка тя се представя като истинска професионалистка, а уникалния й вид й носи признание не само в Русия, а и по целия свят.

Изминали са само няколко години когато чаровното рускинче за първи път позира пред камера. В момента обаче е добила оная увереност, която я прави желана за много агенции да работят с нея.

Когато последователите й, които наброяват повече от два милиона в Инстаграм  видяха последните снимки на Кристина не повярваха, че тя е само на 14, изглежда като истински модел.

Снимка: Инстаграм

В личен план най-красивото дете се опитва да води пълноценен живот въпреки многото си ангажименти. Тя е дружка с по-малката от нея моделка Ели Грос и двете често се забавляват по детски заедно, предават от jenata.blitz.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар