април 25, 2024

Кристиан Костов съвсем заживя като момиче (Певецът не излиза без перфектен лак на ноктите – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/kristian-kostov-savsem-zazhivya-kato-momiche-pevecat-ne-izliza-bez-perfekten-lak-na-noktite-foto/164155 Kliuki.net
Кристиан Костов съвсем заживя като момиче (Певецът не излиза без перфектен лак на ноктите – Фото)

Певецът Кристиан Костов определено си прави, каквото си знае

И живее по начин, който всява ужас у околните. Както изглежда, сред последните приумици на Кристиан Костов на първо място застават лаковете. Напоследък той не спира да демонстрира какви грижи полага за ноктите си. Освен стандартните процедури певецът включва в напъните си за красота и така обичания от момичетата лак. Затова не е и изненадващо, че голяма част от аудиторията в интернет пространството остава с впечатлението, че си има работа с дама. [caption id="attachment_184725" align="aligncenter" width="300"]Всяка уважаваща себе си дама може да се конкурира с маникюра на Кристиян Костов Всяка уважаваща себе си дама може да се конкурира с маникюра на Кристиан Костов
Снимка: инстаграм[/caption] Безспорно Кристиан Костов е своеобразен "проблем" за мнозинството хора. Причината за подобни реакции са доста нестандартните му разбирания за начин на живот и визия. Обичайни за него вероятно са постоянните сравнения с Майкъл Джексън например или с друга по-особена персона.

Нетрадиционният му външен вид открай време успява да побърка зложелателите. Прави впечатление, че в последната година певецът все повече изглежда като момиче и прави всичко възможно да поддържа подобна представа за себе си. Манията с лаковете не е съвсем нова, но определено е движение в конкретна посока – към клуба на дамите.

От активността на младежа в социалните мрежи става ясно, че маникюрът си му е слабост. Голяма част от кадрите му в инстаграм директно акцентират върху визията на ръцете. По всичко личи, че Кристиан предпочита ярките тонове. Както пише и hotarena.net, позовавайки се на "България днес", сред любимите му цветове са яркосиньото, оранжевото, а вероятно и зеленото, съчетано с бляскави частици. Какъвто и да е избраният цвят обаче, демонстрирането му е абсолютно уверено и дори преднамерено предизвикателно.