Кристиан Костов съвсем заживя като момиче (Певецът не излиза без перфектен лак на ноктите – Фото)

Кристиан Костов съвсем заживя като момиче (Певецът не излиза без перфектен лак на ноктите – Фото)
3 (60%) 2 votes

Певецът Кристиан Костов определено си прави, каквото си знае

И живее по начин, който всява ужас у околните. Както изглежда, сред последните приумици на Кристиан Костов на първо място застават лаковете. Напоследък той не спира да демонстрира какви грижи полага за ноктите си. Освен стандартните процедури певецът включва в напъните си за красота и така обичания от момичетата лак. Затова не е и изненадващо, че голяма част от аудиторията в интернет пространството остава с впечатлението, че си има работа с дама.

Всяка уважаваща себе си дама може да се конкурира с маникюра на Кристиян Костов

Всяка уважаваща себе си дама може да се конкурира с маникюра на Кристиан Костов
Снимка: инстаграм

Безспорно Кристиан Костов е своеобразен „проблем“ за мнозинството хора. Причината за подобни реакции са доста нестандартните му разбирания за начин на живот и визия. Обичайни за него вероятно са постоянните сравнения с Майкъл Джексън например или с друга по-особена персона.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)


Нетрадиционният му външен вид открай време успява да побърка зложелателите. Прави впечатление, че в последната година певецът все повече изглежда като момиче и прави всичко възможно да поддържа подобна представа за себе си. Манията с лаковете не е съвсем нова, но определено е движение в конкретна посока – към клуба на дамите.

От активността на младежа в социалните мрежи става ясно, че маникюрът си му е слабост. Голяма част от кадрите му в инстаграм директно акцентират върху визията на ръцете. По всичко личи, че Кристиан предпочита ярките тонове. Както пише и hotarena.net, позовавайки се на „България днес“, сред любимите му цветове са яркосиньото, оранжевото, а вероятно и зеленото, съчетано с бляскави частици. Какъвто и да е избраният цвят обаче, демонстрирането му е абсолютно уверено и дори преднамерено предизвикателно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар