Крисия Тодорова ужаси с чалгаджийски имидж (Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Крисия Тодорова се увлече по чалгата

Крисия Тодорова бърза да порасне

Крисия Тодорова втрещи феновете с чалгаджийски имидж. Малката сладурана, която стана известна покрай Шоуто на Слави, очевидно е започнала да залита към чалгата, коментират потребителите.

Талантливата Крисия е само на 12 години, но преждевременното й порастване вече минава всякакви граници. Прекалено рано тя се срещна със славата, успеха и парите и това неминуемо й оказа влияние. Сега Тодорова няма нищо общо със скромното момиченце, което стана звезда преди няколко години.

Крисия е започнала да се гримира и да си прави прически. Но най-шокиращото във визията й са изкуствените орлови нокти, които не спира да показва. Снимки, на които позира с маникюра си, предизвикаха оправдано възмущение у много майки. Те изказват опасенията си, че навлизайки в пубертета, талантливото хлапе много ще се промени и може да затрие кариерата си.

Крисия Тодорова

Последните й снимки също не подхождат особено на възрастта й. Тодорова позира с типичната за чалгаджийките муцунка тип „кокошо дупе“.

Дали Крисия няма да се превърне в поредния талант с погубено детство. Още повече, че мераците за нейната световна кариера не стихват. Именно световната музикална и кино сцена изобилстват от примери за съсипано бъдеще на десетки талантливи деца. Дрю Баримор, Маколи Кълкин, Линдзи Лоън са само част примерите. Да стискаме палци нашето момиче да успее да се опази от мимолетния измамен блясък на славата, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар