Крисия Тодорова тъне в лукс на Нова година (Вижте как посрещна празника тийнзвездата – Снимки)

Крисия Тодорова тъне в лукс на Нова година (Вижте как посрещна празника тийнзвездата – Снимки)
3 (60%) 2 votes

Крисия Тодорова посреща Нова година в разкош, тийнзвездата се къпе в лукс

Крисия Тодорова посреща новогодишната нощ като истинска звезда. Детето-чудо, както я наричаха преди време отмаря в един от най-луксозните хотели във Велинград.

Снимка: Инстаграм

Малкото момиче, което ни омая с прекрасния си глас и бе на крачка от спечелването на детската Евровизия се е превърнала в прекрасна девойка. Изпратила е старата година и е посрещнала новата цялата наконтена в черно. Но явно много щастлива.

Снимка: Инстаграм

Чаровницата с омайния глас се похвали в социалната мрежа със снимки от хотелския комплекс във Велинград. Където само за една нощувка на вечер се плаща 300 лева. И ако пресметнем, че порасналата принцеса е останала няколко дена като може би към празничния й пакет се включва и новогодишната вечеря заедно с празничната програма сумата набъбва драстично.

Малката певица явно е с цялото си семейство за празника в курортния град, но нали е голяма тя не споменава нищо за родителите си, предват от новинарското електронно издание blitz.bg.

Снимка: Инстаграм

На снимките Крисия с усмивка на лицето се опитва да се кифлее. Нещо нормално за момиче на нейната възраст. Няма как да не подражава на красивите какички, които пълнят мрежата със свои снимки от екзотични дестинации.

Снимка; Инстаграм

Госпожица Тодорова се е показала и от басейна, който явно е с минерална вода и се намира на открито сред природата, разкриват снимките на тийн звездата от нейния профил в Инстаграм.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар